MASTERSTUDIES

Civilingeniør Swansea - Civilingeniør-uddannelser i Swansea Civilingeniør, Swansea

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Swansea er en kystby i Wales. Tre højere læreanstalter er placeret der, en af ​​dem selv at blive tildelt for Storbritanniens bedste studerende erfaring. Det er en af ​​vigtige industrielle revolution centre.

Civilingeniør Swansea - Tag din MSc i Swansea. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Swansea Filter

MSc i strukturteknik

Swansea University
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
31 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Studerende på MSc Structural Engineering-kursus vil blive forsynet med dybdegående viden og eksponering for etablerede og innovative ideer og teknikker for at gøre det muligt ...

Læs mere