MASTERSTUDIES

Civilingeniør Anchorage - Civilingeniør-uddannelser i Anchorage Civilingeniør, Anchorage

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Anchorage er hjemsted for den største offentlige universitet i staten Alaska. Dette er University of Alaska Anchorage, der byder på 4-årige uddannelser.

Civilingeniør Anchorage - Tag din MSc i Anchorage. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Anchorage Filter

Master of Science in Civil Engineering (MSCE)

University of Alaska Anchorage College of Engineering
MSc
Sep 2021
Engelsk
på universitet

I overensstemmelse med programmålene inkluderer de forventede studerendes læringsresultater fra UAA MSCE-programmet: En evne til at bruge avancerede analysemetoder, En evne ti ...

Læs mere