MASTERSTUDIES

Civilingeniør Arvada - Civilingeniør-uddannelser i Arvada Civilingeniør, Arvada

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Civilingeniør Arvada - Tag din MSc i Arvada. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Arvada Filter

Master of Science (MS) i arkitektonisk ledelse

Test school for Judith. Don't grab
MSc
19 Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
31 Mar 2021
på universitet

Graduate studier i arkitektteknik tilbydes gennem Institut for Civil-, Miljø- og Arkitekturteknik. Afdelingen tilbyder en kandidatgrad med studiefokus på flere hovedområder: ...

Læs mere