MASTERSTUDIES

Civilingeniør Statesboro - Civilingeniør-uddannelser i Statesboro Civilingeniør, Statesboro

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Civilingeniør Statesboro - Tag din MSc i Statesboro. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Statesboro Filter

Civilingeniør Civilingeniør

Georgia Southern University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Science i civilingeniør er designet til at imødekomme behovene hos studerende interesseret i avanceret studie. Vi uddanner eleverne med industrielle færdigheder komb ...

Læs mere