MASTERSTUDIES

Civilingeniør Kansas City - Civilingeniør-uddannelser i Kansas City Civilingeniør, Kansas City

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Kansas City, Missouri er den største i staten, vært for mere end to millioner indbyggere. Det har mere end 200 springvand dermed øgenavnet "springvandet byen." Med tæt på 15 institutioner for videregående uddannelse, der er den store bestand her garanteret uddannelse af høj kvalitet.

Civilingeniør Kansas City - Tag din MSc i Kansas City. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Kansas City Filter

Civilingeniør

University of Missouri Kansas City
MSc
Sep 2021
Engelsk

En Master of Science in Civil Engineering giver kandidatstuderende mulighed for at udvikle specialiteter inden for et hurtigt skiftende erhverv. Kandidatstuderende kan vælge m ...

Læs mere