close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Lincoln - Civilingeniør-uddannelser i Lincoln Civilingeniør, Lincoln

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualiser… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Lincoln City er naturligvis opkaldt efter den tidligere indflydelsesrige præsident for De Forenede Stater, Abraham Lincoln. Beliggende i staten Oregon, byen er ikke kun hjem til 8.000 indbyggere bor her, men også en håndfuld skoler.

Civilingeniør Lincoln - Tag din MSc i Lincoln. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Nebraska-Lincoln
Lincoln, USA

Beskrivelse Faciliteter inkluderer materialer og geotekniske laboratorier, miljø- og transportlaboratorier og det berømte anlæg til nedbrudstest af køretøjer i Lincoln Lufthav ... +

Beskrivelse Faciliteter inkluderer materialer og geotekniske laboratorier, miljø- og transportlaboratorier og det berømte anlæg til nedbrudstest af køretøjer i Lincoln Lufthavn. Strukturlaboratoriet er udstyret til at udføre tyngdekraftbelastning, seismisk excitation og vindbelastningstest af prøver i fuld skala fra broer og bygninger. Der er mange forskningsmuligheder, afhængigt af fakultetets og studerendes individuelle interesser. Projekter inkluderer ultrahøjtydende beton, selvkonsoliderende beton, innovative højstyrke beton- og stålbrosystemer, kompositmaterialer og energieffektive kompositkonstruktioner, hydrologiske effekter af globale klimaændringer, hydraulisk modellering, GIS og vandskiftehåndtering, alternative brændstoffer, vandkvalitet, afhjælpning af farligt affald, skæbne og transport af nye forurenende stoffer, risikovurdering, forebyggelse af forurening, grøn teknologi, geometrisk design og sikkerhed på motorvejen, intelligente transportsystemer, trafiksimulering ved hjælp af hardware-i-løkken-simulering, motorvej-jernbanekvalitet krydsninger, sikkerhedsaspekter ved motorvejsdesign med et unikt fuldskala testanlæg, risikoanalyse og pålidelighed af strukturer, designkodekalibrering, feltafprøvning af broer, fortovteknik, avanceret modellering af geomaterialer og anvendelse af fuzzy sætteorier. -
MSc
Engelsk
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her