MASTERSTUDIES

Civilingeniør Manassas - Civilingeniør-uddannelser i Manassas Civilingeniør, Manassas

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Civilingeniør Manassas - Tag din MSc i Manassas. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Manassas Filter

Civil- og infrastrukturteknik, MS

George Mason University Volgenau School of Engineering
MSc
Engelsk

Master of Science i civil- og infrastrukturteknik er designet til studerende, der har afsluttet BS i civilingeniør, selvom studerende med relaterede bachelorgrader kan overvej ...

Læs mere