MASTERSTUDIES

Civilingeniør Philadelphia - Civilingeniør-uddannelser i Philadelphia Civilingeniør, Philadelphia

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Civilingeniør Philadelphia - Tag din MSc i Philadelphia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Philadelphia Filter

Civilingeniør Civilingeniør

Temple University College of Engineering
MSc
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

I programmet Master of Science in Civil Engineering på College of Engineering ved Temple University vil du mestre de færdigheder, der er nødvendige for at bygge og vedligehold ...

Læs mere