MASTERSTUDIES

Civilingeniør Springfield - Civilingeniør-uddannelser i Springfield Civilingeniør, Springfield

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Springfield er en by i det vestlige New England, og sæde for Hampden County, Massachusetts. Den Hartford Springfield region syd for Springfield er kendt som Knowledge korridor, fordi det er vært for mere end 160.000 universitetsstuderende og over 32 universiteter og liberale kunst gymnasier - den næsthøjeste koncentration af højere-learning institutioner i USA.

Civilingeniør Springfield - Tag din MSc i Springfield. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Springfield Filter

Master of Science i anlægsarbejder

Western New England University
MSc
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Science i Civil Engineering programmet tilbyder den avancerede grad, du har brug for at tage din karriere til det næste niveau.

Læs mere