close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Edinburg - Civilingeniør-uddannelser i Edinburg Civilingeniør, Edinburg

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler o… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Camp Atterbury, en træningslejr for de nationale Guards, er beliggende i byen Edinburgh, Indiana. En kæmpe tornado i 2008 blev siges at have forårsaget store skader på nævnte anlæg.

Civilingeniør Edinburg - Tag din MSc i Edinburg. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV)
Edinburg, USA

MS i civilingeniør understøtter missionen fra University of Texas Rio Grande Valley ved at forberede studerende, der er verdensomspændende konkurrencedygtige til effektivt at ... +

MS i civilingeniør understøtter missionen fra University of Texas Rio Grande Valley ved at forberede studerende, der er verdensomspændende konkurrencedygtige til effektivt at udøve teknik med professionalisme og en forpligtelse til etnisk ansvar. Studerende får muligheder for at mødes og interagere med praktiserende ingeniører, virksomheder og statslige agenturer samt til at deltage i professionelle ingeniørorganisationer og i forskning. Programmet forbereder de studerende til lokal, regional eller verdensomspændende ansættelse i ingeniørfaget med enten et 30-timers gradsprogram, hvis den studerende afslutter en speciale eller et 36-timers gradsprogram uden en speciale. Studerende vælger et af fire spor: Byggeri og konstruktioner, geoteknisk og transport, energi og nytteinfrastruktur og miljø- og vandressourcer. -
MSc
Engelsk
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her