MASTERSTUDIES

Civilingeniør Edinburg - Civilingeniør-uddannelser i Edinburg Civilingeniør, Edinburg

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Camp Atterbury, en træningslejr for de nationale Guards, er beliggende i byen Edinburgh, Indiana. En kæmpe tornado i 2008 blev siges at have forårsaget store skader på nævnte anlæg.

Civilingeniør Edinburg - Tag din MSc i Edinburg. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Edinburg Filter

Civilingeniør (MS)

University of Texas Rio Grande Valley (UTRGV)
MSc
Engelsk

MS i civilingeniør understøtter missionen fra University of Texas Rio Grande Valley ved at forberede studerende, der er verdensomspændende konkurrencedygtige til effektivt at ...

Læs mere