close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør San Antonio - Civilingeniør-uddannelser i San Antonio Civilingeniør, San Antonio

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broe… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Antonio er en by, opkaldt efter Sankt Anthony of Padua. Mere end 31 højere læreanstalter vært over 100.000 studerende. Arrieson River Theater, Aztec on the River, Fiesta Noche del Rio og filmen palads er de store attraktioner i byen. "

Civilingeniør San Antonio - Tag din MSc i San Antonio. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
The University of Texas at San Antonio College of Engineering
San Antonio, USA

Master of Civil Engineering grad er designet til at give specialiseret viden inden for udvalgte tekniske områder inden for civilingeniør. Det uddannelsesmæssige mål med dette ... +

Master of Civil Engineering grad er designet til at give specialiseret viden inden for udvalgte tekniske områder inden for civilingeniør. Det uddannelsesmæssige mål med dette program er at producere kandidater, der er i stand til professionel praksis inden for et specialiseret område inden for civilingeniør, nemlig miljøteknik, geo-miljøteknik, geoteknik, strukturteknik, transportteknik og vandressourceteknik. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her