MASTERSTUDIES

Civilingeniør San Antonio - Civilingeniør-uddannelser i San Antonio Civilingeniør, San Antonio

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Antonio er en by, opkaldt efter Sankt Anthony of Padua. Mere end 31 højere læreanstalter vært over 100.000 studerende. Arrieson River Theater, Aztec on the River, Fiesta Noche del Rio og filmen palads er de store attraktioner i byen. "

Civilingeniør San Antonio - Tag din MSc i San Antonio. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, San Antonio Filter

Master of Civil Engineering (MCE)

The University of Texas at San Antonio College of Engineering
MSc
Sep 2021
Engelsk

Master of Civil Engineering grad er designet til at give specialiseret viden inden for udvalgte tekniske områder inden for civilingeniør. Det uddannelsesmæssige mål med dette ...

Læs mere