MASTERSTUDIES

Civilingeniør Salt Lake City - Civilingeniør-uddannelser i Salt Lake City Civilingeniør, Salt Lake City

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Salt Lake City ligger i Utah, USA. Religiøse og kulturelle begivenheder som Pioneer Day, Days of 47 parade, nytår Night og Sundance Film Festivals er de mest forgudede begivenhederne i byen. "

Civilingeniør Salt Lake City - Tag din MSc i Salt Lake City. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Salt Lake City Filter

MS Civilingeniør

University of Utah College of Engineering
MSc
Engelsk

Civil- og miljøteknik har både MS og PhD gradstilbud. Hver studerende vælger et fokus for deres akademiske studier. Disse akademiske områder er angivet nedenfor.

Læs mere