39 MSc Programmer i Civilingeniør i USA for 2024

MSc Programmer i Civilingeniør i USA for 2024Filter
    • Coral Gables, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    MS i Civil Engineering giver studerende det bedste grundlag for at lancere eller accelerere deres karriere. Deltagerne opbygger de færdigheder, der kræves for at klare de udfordringer, der præsenteres i feltet. Specialitetsstudierne i civilingeniør omfatter: Strukturteknik og strukturelle materialer - Miljøteknik - Vandressourceteknik

    • Piscataway Township, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Rutgers School of Engineering giver eleverne en stærk teknisk baggrund og forbereder dem til lederskab karriere i spændende og udfordrende erhverv. Både vores undervisning og forskning er stærkt forankret i videnskabelige principper, samtidig med at vi integrerer viden om dagens udfordringer.

    • Auburn, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Master of Civil Engineering giver eleverne mulighed for avanceret uddannelse og specialisering gennem programmer inden for konstruktionsteknik og ledelse, miljøteknik, geoteknisk ingeniørarbejde, hydraulik/hydrologi, fortove og materialer, konstruktionsteknik og transportteknik. Dette program er kun tilgængeligt for internationale studerende som et on-campus program.

    • Medford, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Institut for Byggeri og Miljøteknologi (CEE) er en tværfaglig afdeling, der giver fleksibel og stringent træning inden for det intellektuelt rige miljø i vores højtrangerede universitet.

    • Greensboro, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Master of Science i Civil Engineering-programmet giver avanceret undersøgelse og forskning inden for følgende områder: Miljø-/vandressourcer, strukturer/geoteknisk, transport/regional udvikling, byggeledelse og energiressourcer/systemer.

    • Chicago, USA

    Fuldtid

    32 timer

    På campus

    Engelsk

    Master of Science i Civil Engineering-programmet tilbyder højt specialiserede designorienterede og ledelseskurser og giver de studerende mulighed for uafhængig forskning, der forbereder dem til at yde væsentlige bidrag inden for professionen og til at reagere på de skiftende behov hos ingeniører i nutidens arbejdsstyrke.

    • Melbourne, USA

    Fuldtid

    2 semestre

    På campus

    Engelsk

    I takt med at verdens befolkningstal fortsætter med at stige, og miljøproblemer lægger pres på vores globale infrastruktur, er der brug for civilingeniører til at planlægge, designe og konstruere løsninger på disse komplekse udfordringer. Florida Tech's masteruddannelse i civilingeniørvidenskab fremmer innovativ og uafhængig tænkning for at forberede kandidater til lederstillinger i den private industri, regeringen og militære organisationer.

    • Arlington, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 semestre

    På campus

    Engelsk

    Målet med kandidatuddannelsen i civilingeniør er at forberede eleverne på fortsat faglig og faglig udvikling i overensstemmelse med deres tekniske interesser. Studerende, med hjælp fra en fakultetsrådgiver i deres interesseområde, planlægger deres studieprogrammer på et af de tekniske områder inden for civilingeniør.

    • San Francisco, USA

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Det samlede kurser, der udgør kernen af ​​denne koncentration er designet til at give de studerende en bredt fundament i generelle områder af forvaltningen ingeniørprojekt og teknik kommunikation, og i Structural / Jordskælv engineering. Disse kurser har til formål at give vores studerende mulighed for avancement i deres erhverv.

    • Washington, USA

    Fuldtid, Deltid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    Studerende på miljøteknik bruger et af verdens største spildevandsrensningsanlæg som et ægte laboratorium for at forbedre vandkvaliteten i Potomac-floden og Chesapeake-bugten.

    • New York, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Institut for Byggeri og Anlæg og Engineering Mechanics tilbyder kandidatuddannelser, der fører til graden af ​​Master of Science (MS) Dette program er fleksibelt og kan involvere koncentrationer i strukturer, byggeri, pålidelighed og tilfældige processer, geoteknik, fluid mekanik, hydrogeologi, kontinuum mekanik, finite element metoder, beregningsmæssige mekanik, eksperimenterende ...

    • Fresno, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Beliggende i Californiens Central Valley, tilbyder MS in Civil Engineering (MSCE) Programmet et kandidatprogram for ekspertise, der giver muligheder for avanceret uddannelse og forskning inden for civil- og geomatikteknik. Programmets mission er at tilbyde en læseplan, der kombinerer forberedelse til professionel praksis samt forberedelse til forskning og videregående studier.

    • San Diego, USA

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Department of Civil, Construction and Environmental Engineering (CCEE) på San Diego State University (SDSU) tilbyder en Master of Science (MS) grad i Civil Engineering og en doktorgrad i Engineering Science and Applied Mechanics sammen med University of California i San Diego (UCSD).

    • Dartmouth, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 semestre

    På campus

    Engelsk

    UMassDs Master of Science i Civil & Environmental Engineering giver fagfolk de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere nutidens udfordringer, med muligheder for at specialisere sig i konstruktions- og geoteknisk ingeniørarbejde, miljø- og vandressourceteknik, transportteknik.

    • Akron, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen for civilingeniør ved University of Akron giver de studerende muligheder for at få avanceret viden, færdigheder og træning, til at designe, bygge og vedligeholde grundlaget for vores moderne samfund. Dette omfatter vores bygninger, veje og broer, drikke- eller spildevands- og energisystemer, søhavne og lufthavne og infrastruktur. Master of Science (MS) i Civil Engineering giver studerende mulighed for at forbedre deres tekniske færdigheder inden for civilingeniør og skaber muligheder for fremtidig karrierefremgang. For ingeniører, der i øjeblikket arbejder i marken, er de i stand til at anvende det, de lærer i klassen, til deres arbejde med det samme.