close

Filtre

Se resultater

Computational Finance Wales - Computational Finance-uddannelser i Wales Computational Finance, Wales

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Computational Finance Wales - Tag din MSc i Wales. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Swansea University
Swansea, Det Forenede Kongerige

MSc i matematik og beregning til finansiering er designet til at imødekomme efterspørgslen efter specielt uddannede matematikere på verdens finans- og forsikringsmarkeder.

MSc i matematik og beregning til finansiering er designet til at imødekomme efterspørgslen efter specielt uddannede matematikere på verdens finans- og forsikringsmarkeder. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2021
31 Jul 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her