MASTERSTUDIES

Digital markedsføring i Irland - Digital markedsføring-uddannelser i Irland Digital markedsføring

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Forstå, hvordan nye medieteknologier arbejde er en del af en succesfuld digital marketing strategi. Ekspertise i at bruge disse nye former for at drive forbrugernes adfærd er også nøglen. Fokuserer kan omfatte sociale medier, digital radio og tv, mobil markedsføring og andre kanaler.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Digital markedsføring i Irland - Tag din MSc i Irland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Digital markedsføring, Irland Filter

MSc i Digital Marketing Strategy

Trinity College Dublin - Business School
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at give de studerende de analytiske kompetencer og erhvervsliv, der er nødvendige for at lykkes i den digitale verden. Studerende vil uddanne som ...

Læs mere

MSc i digital markedsføring

Limerick Institute of Technology
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette yderst praktiske, etårige program er bygget på et tværfagligt grundlag med fokus på dataanalyse, social media management og strategisk marketing. Programmet bruger virke ...

Læs mere