MASTERSTUDIES

Digital markedsføring i Spanien - Digital markedsføring-uddannelser i Spanien Digital markedsføring

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Forstå, hvordan nye medieteknologier arbejde er en del af en succesfuld digital marketing strategi. Ekspertise i at bruge disse nye former for at drive forbrugernes adfærd er også nøglen. Fokuserer kan omfatte sociale medier, digital radio og tv, mobil markedsføring og andre kanaler.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Digital markedsføring i Spanien - Tag din MSc i Spanien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Digital markedsføring, Spanien Filter

Executive Program I Digital Marketing (EPDM)

The Valley Digital Business School
MSc
Feb 2020
<
Deltid
<
150 timer
01 Feb 2020
Engelsk
på universitet

EPDM forbereder marketing- og kommunikationsfolk med en dybdegående forståelse af alle de nødvendige discipliner samt giver dem en viden om alle de vigtigste værktøjer til pla ...

Læs mere