MASTERSTUDIES

Digital markedsføring Guildford - Digital markedsføring-uddannelser i Guildford Digital markedsføring, Guildford

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Målet med digitale marketingfolk er at bo på eller foran udviklingen i elektroniske medier forfremmelse. Udnyttelse nuværende og kommende teknologier, disse professionelle bruger markedsføring teknikker bearbejdede til specifikke digitale miljøer at påvirke købsbeslutninger forbruger.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Digital markedsføring Guildford - Tag din MSc i Guildford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Digital markedsføring, Guildford Filter

MSc Digital Marketing og Channel Management

University of Surrey
MSc
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
10 Dec 2020
Engelsk
på universitet

Ved afslutningen af dette kursus vil du kunne bruge din digitale marketingviden til at oprette marketingkommunikationskampagner til både sociale medier og mere traditionelle k ...

Læs mere