close

Filtre

Se resultater

Ejendom Charlotte - Ejendom-uddannelser i Charlotte Ejendom, Charlotte

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. En uddannelse i fast ejendom kan forberede de studerende til en række karrierer inden for styring og beskæftiger sig i ejendommen. Programm… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

En uddannelse i fast ejendom kan forberede de studerende til en række karrierer inden for styring og beskæftiger sig i ejendommen. Programmer vil variere, men nogle af de klasser tilbydes kan omfatte stillingsopslag ledelse, markedsføring, finansielle instrumenter, kommunikation, vurderinger, erhvervsejendomme og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Charlotte, er North Carolina æres som den nærmeste økonomiske konkurrent til New York City er den hovedkvarteret for mange banker og finansielle institutioner. Det har mange velrenommerede universiteter til at deltage både offentlige og private.

Ejendom Charlotte - Tag din MSc i Charlotte. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of North Carolina Charlotte Belk College of Business
Charlotte, USA

Master of Science in Real Estate (MSRE) -programmet er designet til at give de studerende de nødvendige færdigheder til at analysere, evaluere og udføre komplekse ejendomsinve ... +

Master of Science in Real Estate (MSRE) -programmet er designet til at give de studerende de nødvendige færdigheder til at analysere, evaluere og udføre komplekse ejendomsinvestering- og udviklingstransaktioner. Studerende, der dimitterer fra programmet, har de nødvendige færdigheder til at kvalificere sig til udviklingsassistenter, forsikringsselskaber, mæglere, aktiv- og ejendomsadministratorer, erhvervsspecialister og investerings- / finansanalytikere. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her