close

Filtre

Se resultater

Ejendom Philadelphia - Ejendom-uddannelser i Philadelphia Ejendom, Philadelphia

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. En uddannelse i fast ejendom forbereder de studerende med de færdigheder og viden til at hjælpe kunderne købe og sælge ejendom. Nogle af de klasser, der tilbydes af disse programmer typisk omfatte… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

En uddannelse i fast ejendom forbereder de studerende med de færdigheder og viden til at hjælpe kunderne købe og sælge ejendom. Nogle af de klasser, der tilbydes af disse programmer typisk omfatte ejendomsadministration, vurdering, økonomi, salg og økonomi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Ejendom Philadelphia - Tag din MSc i Philadelphia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Thomas Jefferson University
Philadelphia, USA

Master of Science i Real Estate Development vil forberede dig til at påtage sig en ledende rolle i denne stadig mere komplekse tværfaglige industri. Lær at håndtere økonomiske ... +

Master of Science i Real Estate Development vil forberede dig til at påtage sig en ledende rolle i denne stadig mere komplekse tværfaglige industri. Lær at håndtere økonomiske, sociale og økologiske problemer ved udvikling af kommercielle, industrielle, institutionelle eller boligprojekter for det 21. århundrede. -
MSc
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her