MASTERSTUDIES

Elektroteknologi Afrika - Elektroteknologi-programmer Elektroteknologi Afrika

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

En afrikansk pædagogisk eventyr kan være spændende, da kontinentet 's rige traditionelle arv er så afgørende for kulturen. Afrikanere legendariske gæstfrihed er indbydende for fremmede og dens multietniske byer så spændende med sin afrikansk musik, dans og kunst, både traditionelle og moderne, udgør hele andre verdener anvendelsesområder og glæde, og der er et par æstetiske erfaringer, hvor du går til at sammenligne og kontrasterer med farven, hvirvel, lugt og lyde af en afrikansk marked.

Elektroteknologi Afrika - Tag din Elektroteknologi Afrika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Elektroteknologi, Afrika Filter

M.Sc. i elektronik og kommunikationsteknologi

Egypt-Japan University of Science and Technology
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

M.Sc. Programstuderende skal gennemføre i alt mindst seksoghalvtreds kredit timer i følgende retningslinjer: Kursusarbejde med atten kredit timer, herunder kerne kurser på sek ...

Læs mere