MASTERSTUDIES

Elektroteknologi Eindhoven - Elektroteknologi-uddannelser i Eindhoven Elektroteknologi, Eindhoven

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Eindhoven er en smuk by, der har mange ansete universiteter som Technische Universiteit Eindhoven og Fontys University of Applied Sciences. En perfekt og sikkert sted at bo og studere.

Elektroteknologi Eindhoven - Tag din MSc i Eindhoven. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Elektroteknologi, Eindhoven Filter

Kandidatuddannelsen i Elektroteknologi

Eindhoven University of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Du kan ikke forestille daglige liv uden Elektroteknologi længere. Det løser flere problemer i energiforsyningen, kommunikation, sundhed og miljø. Det er ikke underligt, at fak ...

Læs mere