MASTERSTUDIES

Elektroteknologi Siena - Elektroteknologi-uddannelser i Siena Elektroteknologi, Siena

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Elektroteknologi Siena - Tag din MSc i Siena. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Elektroteknologi, Siena Filter

MSc i elektronik og kommunikationsteknologi

University of Siena
MSc
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i elektronik og kommunikationsteknologi sigter mod at danne en kandidat med avancerede færdigheder inden for forarbejdning og informations-transmissionssys ...

Læs mere