Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Ergonomics-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

De fleste Master of Science uddannelser har en specialiseret tema, der bygger på fundamentet af universitetsstudier. Yderligere fokus på et bestemt emne, kan give de studerende en konkurrencefordel i branchen.

Du undrer dig måske, hvad er en MSc i Ergonomi? Dette program indebærer at bruge de grundlæggende videnskaber for psykologi, fysiologi, og anatomi til at studere samspillet mellem mennesker, de ting, de gør, de objekter, de bruger, og deres omgivelser. Målet er at anvende teoretiske principper, metoder og data til at optimere design til systemets samlede ydeevne og velvære. Eksempler på læseplanen omfatter menneskelige faktorer, forskningsmetoder, arbejds- og organisationspsykologi, multipel regression, variansanalyse, patientens håndtering, fysisk sundhed på arbejdspladsen, og sport medicin.

Kandidater med en Master of Science i Ergonomi tendens til at have særlige organisatoriske, produktivitet, engagement, teamwork, og kommunikationsevner.Dette program hjælper finpudse disse færdigheder yderligere, der producerer mange fordele i en række forskellige forretningsmæssige karriere.

Omkostningerne ved at tjene en Master of Science grad varierer afhængigt af institutionen, grevskabet undersøgelsen og længden af ​​programmet. For at forstå de omkostninger, der er forbundet med dit program af valg, skal du kontakte indlæggelser kontor af de skoler, der interesserer dig.

Karriere i ergonomi er ganske konkurrencedygtige, især inden for fysioterapi, sports medicin og forskning. Kandidater kan finde sig selv designe systemer og udstyr, eller udnytter oplysninger design for at forstå opgaver og brugerne. Nogle positioner kan omfatte menneskelige faktorer konsulent, ergoterapeut, ergonomer, menneske-maskine ingeniør, bruger forsker, risiko konsulent, industriel designer, professor, design strateg, og usability ingeniør.

Klasser er tilgængelige internationalt både fuld og deltid, og mange skoler tilbyder online-kurser for at imødekomme behovene hos travle arbejder fagfolk. For at finde den rigtige skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhD

2 Resultater i Ergonomics

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kigger på viden og færdigheder, der er nødvendige for at designe produkter og miljøer ud fra et menneskeligt perspektiv. ... [+]

Denne MSc i menneskelige faktorer og ergonomi sigter mod at udstyre de studerende med den viden og færdigheder, der kræves for at designe produkter, job / opgaver og miljøer fra det menneskelige perspektiv. Hvis du er interesseret i mennesker, teknologi og design, så kan dette være kurset for dig.

I dette kursus vil du lære om en række menneskelige karakteristika (fysisk, kognitiv, social og følelsesmæssig), som de vedrører vores interaktioner med job, miljøer, produkter, tjenester og andre mennesker. Du vil udstede med en postgraduate uddannelse, der bliver mere og mere ønskelig i branchen og giver den nødvendige viden og færdigheder til at løse menneskelige faktorer problemer for det 21. århundrede.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Human Factors kaldes også undertiden også som "Engineering Psychology" eller "Ergonomics." Dette er et hurtigt voksende felt med brede ingeniør- og ikke-tekniske applikat ... [+]

Human Factors kaldes også undertiden også som "Engineering Psychology" eller "Ergonomics." Dette er et hurtigt voksende felt med brede ingeniør- og ikke-tekniske applikationer. Programmet tilbyder specialiserede kurser, træning og forskningsmuligheder i de menneskeskabte aspekter af tekniske aktiviteter som medicinsk udstyr og systemdesign, produktdesign, computer-interface design, ergonomi og sikkerhed på arbejdspladsen.

Ansøgning

Ansøgere er optaget til dette program på baggrund af deres uddannelsesmæssige kvalifikationer. Det forventes, at ansøgere til Human Factors Engineering programmet vil have en acceptabel BS i teknik eller videnskab. Relevante kursusarbejde og forskningserfaring kan overvejes for ikke-tekniske studerende. Det anbefales kraftigt, at den potentielle studerende identificerer og kontakt den potentielle speciale rådgiver inden ansøgning til programmet.... [-]

USA Medford
August 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk