close

Filtre

Se resultater

Erhverv og økonomi Lugano - Erhverv og økonomi-uddannelser i Lugano Erhverv og økonomi, Lugano

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Erhverv og økonomi er tæt forbundne. Studerende kan tilmelde sig et program, der kombinerer disse discipliner for at lære mere om, hvordan… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Erhverv og økonomi er tæt forbundne. Studerende kan tilmelde sig et program, der kombinerer disse discipliner for at lære mere om, hvordan de interagerer og hvordan man bruger denne forbindelse til at bygge en forretning og gøre det til en succes.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Lugano ligger i italiensk talende del af Schweiz. Omkring 64% af befolkningen har en videregående uddannelse, og der er universiteter og institutter er specialiseret meste i informatik, kommunikation, kunstig intelligens, computing etc. Kunst og design skoler er også tilgængelige, sammen med internationale programmer.

Erhverv og økonomi Lugano - Tag din MSc i Lugano. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
USI Università della Svizzera italiana
Lugano, Schweiz

Master i Marketing og Transformativ økonomi er ikke kun en anden Master i Marketing. Dets ambition er at tilbyde etableret marketingvidenhed og praksis og udvide dem yderliger ... +

Master i Marketing og Transformativ økonomi er ikke kun en anden Master i Marketing. Dets ambition er at tilbyde etableret marketingvidenhed og praksis og udvide dem yderligere. Først bringer mesteren markedsføringsmål ud over kundetilfredshed, så de imødekommer individuel og kollektiv velvære. Dette gør det muligt for marketingfolk at forfølge nye forretningsmuligheder ved at forbedre kundernes økonomiske såvel som følelsesmæssige, miljømæssige, fysiske og psykologiske trivsel. For det andet fokuserer traditionel marketing blot på markedssystemer. Dette program dækker også nye udvekslingssystemer, herunder adgangsbaseret, cirkulær, gave- og delingsøkonomi, som har skabt tilfredshed, indirekte gensidighed og brug som et alternativ til ejerskab. Til sidst konfronteres marketingfolk i dag med modstridende forventninger (f.eks. Håndværk / masseproduktion, eksklusivitet / tilgængelighed, nærhed / global rækkevidde, menneskelig berøring / teknologisk formidling). Mesteren tackler disse udfordringer ved at berige økonomisk tænkning med kulturel og social forståelse. Sammenfattende giver disse betydelige innovationer de studerende unik, ajourført viden og ekspertise til at gøre marketing-erhverv transformative for økonomi og liv. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her