Erhverv-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Erhverv-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Erhverv

En Master of Science (MSc) i Business grad er designet til at give dig faglig og praktisk viden i både nationale og internationale business-politikker. Hvis du er interesseret i at fremme din karriere i erhvervslivet, kan denne grad være ideel for dig.

Hvad er en MSc i Business? Kort sagt er denne kandidatgrad designet til at tage din karriere til det næste niveau, eller åbne op karriereveje som måske har været tidligere utilgængelig for dig. Der er mange forskellige emner, der er inkluderet i de fleste programmer af denne art, herunder finansiering, regnskab, administration, markedsføring, ledelse informationssystemer, transport og logistik, international forretningsstrategi og erhvervsret.

Hvorfor forfølge en kandidatgrad i Business? Der er mange fordele ved at opnå denne grad, så mange forskellige typer af færdigheder bliver undervist i hele programmet.Disse færdigheder, herunder forståelsen af ​​resultatopgørelser, balancer, pengestrømme og lignende, kan anvendes på kontoret såvel som for dine personlige finanser. Desuden er mange arbejdsgivere ser positivt på jobansøgere, der har tjent en kandidatgrad af denne art, hvilket gør dig potentielt mere konkurrencedygtige på dagens arbejdsmarked.

Omkostningerne for denne type grad varierer meget, afhængigt af den institution, du deltage. Nogle programmer kan tage flere år at gennemføre, mens andre er mere koncentreret i naturen, så du kan afslutte hurtigere. Andre overvejelser omfatter udgifter til lærebøger, samt transport til og fra universitetet, hvis relevant. Sørg for, at du undersøger universitetet grundigt forud for anvendelsen for at sikre det er den rigtige pasform.

Personer, der gennemfører en kandidatuddannelse i Business program har en bred vifte af potentielle karrieremuligheder at vælge imellem efter endt uddannelse.Blandt disse stier omfatter en karriere som finansielle ledere og analytikere, managementkonsulenter, investeringsbanker og regnskabsregler, ledere, for at nævne et par stykker.

Der er både nationale og internationale muligheder for at forfølge en Cand.merc. Hvis du arbejder på fuld tid eller har andre forpligtelser, der forhindrer dig i at tjene en grad på traditionel vis, kan et online program være ideel for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

MSc Data Analytics Og Marketing

GISMA Business School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 mere

Lær en række vigtige marketingfærdigheder, herunder analyse af statistik og tolkning af store datamængder, med dette program leveret og tildelt af Arden Universitet. [+]

MSc Data Analytics og Marketing

Lær en række vigtige marketingfærdigheder, herunder analyse af statistik og tolkning af store datamængder, med dette program leveret og tildelt af Arden Universitet.

Alt indhold er godkendt af Chartered Institute of Marketing (CIM), hvilket betyder at du vil studere de mest relevante emner - og du kan tilføje endnu mere værdi til din grad ved at indsende dine vurderinger til CIM.

Arden er et specialiseret fjernundervisning universitet, der har hjulpet 50.000 studerende over hele verden lykkes i løbet af de sidste 26 år. I 2015 sagde 79% af Arden-studerende, at deres studier bidrog til at forbedre deres karriere.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner til rådighed, gælder for oktober '18!... [-]


Master Of Science I Business Analytics

Rady School of Management
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 USA La Jolla

Master of Science i Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program, der vil give dig færdigheder til at lykkes i data-rige forretningsmiljøer. Programmet tilbyder rigorøs, praktisk uddannelse, som vil forberede dig til at bruge data og analyser til at identificere forretningsmuligheder, skabe forretningsmæssige indsigter og skabe forretningsløsninger. [+]

Master of Science i Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program, der vil give dig færdigheder til at lykkes i data-rige forretningsmiljøer. Programmet tilbyder rigorøs, praktisk uddannelse, som vil forberede dig til at bruge data og analyser til at identificere forretningsmuligheder, skabe forretningsmæssige indsigter og skabe forretningsløsninger.

Som MSBA-studerende får du både de kvantitative færdigheder til at skabe bedre beslutningsværktøjer og evnen til at styre hold og kommunikere effektivt med interessenter i hver fase af et analyseprojekt.

Hvis du er klar til at ansøge om dette program, kan du gøre dette her.

I Rady School MSBA programmet lærer du at:Brug prædiktiv analyse og optimering til datastyret beslutningstagning inden for marketing, økonomi, ledelse og driftIndsamle, rense, visualisere og analysere dataBrug statistiske og optimeringsværktøjer (f.eks. R, Skinnende, Radiant)Opret og implementer business analytics løsningerKarriere i Business Analytics... [-]

Ms Analytics

Kogod School of Business, American University
Online på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 USA District of Columbia + 2 mere

Master of Science i Analytics-programmet (MSAn) på Kogod School of Business forbereder dig til at gøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretningsmæssige problemer ved hjælp af data-analyse. Den MSAn capstone er kernen i programmet. Du vil samarbejde med lokale organisationer for at generere løsninger på virkelige verdens analytics problemer. MSAn kandidater have positioner såsom business intelligence analytiker, finansiel analytiker, regnskabsmæssige retsvidenskab specialist, og business analytics konsulent. [+]

Den Master of Science i Analytics program (MSAn) på Kogod School of Business forbereder dig til at gøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretningsmæssige problemer ved hjælp af data-analyse. Den MSAn capstone er kernen i programmet. Du vil samarbejde med lokale organisationer for at generere løsninger på virkelige verdens analytics problemer. MSAn kandidater have positioner såsom business intelligence analytiker, finansiel analytiker, regnskabsmæssige retsvidenskab specialist, og business analytics konsulent.

Heidi Friedrich elskede hands-on læring erfaringer hun fik i Kogod MS Analytics program. "I vores slutstenen practicum, arbejdede vi med en virksomhed at anvende vores kompetencer i en høring engagement," siger... [-]


Kandidat I Erhvervsanalyse

Wake Forest University - School of Business
på universitet Fuldtid 10 måneder July 2018 USA Winston-Salem Charlotte + 1 mere

I Wake Forest Master of Science i Business Analytics (MSBA) program, vil du lære avancerede metoder til at anvende analyser til forretningsmæssige udfordringer på tværs af en række funktioner og industrier. Du vil også lære sproget i virksomheden, og hvordan man kan arbejde med succes i teams og samtidig effektivt at kommunikere dine resultater. [+]

Start din karriere i High-Demand Field of Business Analytics

Muligheder inden for business analytics er eksploderet som store organisationer har vedtaget datadrevne og teknologi-fokuserede strategier på tværs næsten alle brancher. i Wake Forest Master of Science i Business Analytics (MSBA) program, Vil du lære avancerede data metoder til at gælde på tværs af funktioner lige fra finansiering til markedsføring til aktiviteter og menneskelige ressourcer. Vi udvikler problemløsere, der kan tage data fra indsigt til at påvirke, og kan tilføre værdi til enhver organisation fra dag ét.

Programmets højdepunkter omfatter: Fokus på erfaringsbaseret læring projekter med vores corporate partnere og in-class brug af faktiske detail data fra vores unikke Center for Retail Innovation virksomhedernes partnerskaber. Differentiere dig selv ved at bygge en stærkere kommunikation, teamwork og lederevner, og en forståelse af den ansvarlige og etisk anvendelse af data til at træffe bedre beslutninger. Fokus på uddannelse inden for hele spektret af analytics metoder med stærk business viden fra innovative kurser såsom virksomheder Metrics og Analytics i bestyrelseslokalet. Wake Forest School of Business har designet MSBA programmet med input fra vores corporate partnere til at opfylde deres industriens behov. Deres feedback er klar - vi har brug for præstationsfremmende klar analytikere, der demonstrerer viden om erhvervslivet og ekstraordinære kommunikationsevner. ... [-]

Master of Science in Business Analytics

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
på universitet Fuldtid 1 år August 2018 USA Troy

[+]

. [-]

Master Of Science I Business Analytics

The Whitman School of Management at Syracuse University
Online Fuldtid September 2018 USA Syracuse

BusinessAnalytics @ Syracuse hjælper datastyrede tænkere til at udvikle eller skærpe deres evne til at fortolke komplekse data og lede deres organisationer med at træffe mere informerede og handlebare beslutninger. [+]

Leveret online af Martin J. Whitman School of Management ved Syracuse University, hjælper Business-Analytics @ Syracuse data-drevne tænkere med at udvikle eller skærpe deres evne til at fortolke komplekse data og lede deres organisationer til at træffe mere informerede og handlebare beslutninger.

Gennem et handlingsorienteret online læringsformat udvikler og udvikler eleverne deres ekspertise inden for områder som predictive analytics, data modellering og informationssystemer. Studerende opbygger også de kommunikationsevner, der er nødvendige for at hjælpe virksomheder med at fortolke data og træffe strategiske beslutninger.

Studerende er i stand til at skræddersy deres uddannelse til deres egne unikke mål gennem en række valgfag ud over at gennemføre følgende kerneklasser:... [-]


MSc I Business Analytics

ESADE Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Spanien Barcelona

ESADE s MSc i Business Analytics sigter mod at uddanne denne nye professionelle, bygge bro mellem verden af ​​computing og af virksomhedsledere og direktører. [+]

BIG DATA er ved at flytte de grundlæggende paradigmer erhvervslivet, skabe en helt ny form for virksomhed. Med fødslen af ​​nye teknologier og store data udviklinger kommer behovet for stadig mere mangefacetterede fagfolk, eksperter i IT, matematik, statistik og erhvervslivet. ESADE s MSc i Business Analytics sigter mod at uddanne denne nye professionelle, bygge bro mellem verden af ​​computing og af virksomhedsledere og direktører.

HVORFOR kandidatuddannelsen i Business Analytics? Hovedvægten på områder som programmering og platforme, der kombinerer dette tekniske viden med en business vision. Tæt kontakt med erhvervslivet verden takket være vores ekspert fakultet, herunder en tur til Silicon Valley og gruppearbejde i samarbejde med velrenommerede virksomheder på dette område, såsom os Amazon, Microsoft, Santander og Telefónica. Mulighed for at opnå certificering fra Amazon og andre platforme. Det er et godt tidspunkt at udvikle en karriere i Big Data og blive en af ​​meget få fagfolk i øjeblikket uddannet til at arbejde på dette område. ... [-]

Ms Business Analytics Og Informationsstyring

Krannert School of Management, Purdue University
på universitet Fuldtid 11 måneder June 2018 USA West Lafayette

Master of Science i Business Analytics og Information Management er designet til at uddanne studerende i state-of-the-art informationsteknologi og analytiske teknikker. Studerende vil gennemgå en grundig pensum og udvikle fortrolighed med en bred vifte af software-værktøjer i øjeblikket anvendes i erhvervslivet. [+]

I årtier har det Krannert School of Management benyttes en analysemetode business tilgang til at udvikle industriens ledere. Vi er specialiseret i at udvikle studerende, der har til formål at bygge videre på deres STEM baggrunde at etablere, bly, og vokse prominente organisationer.

De Master of Science i Business Analytics og Information Managementer designet til at uddanne studerende i state-of-the-art informationsteknologi og analytiske teknikker. Studerende vil gennemgå en grundig pensum og udvikle fortrolighed med en bred vifte af software-værktøjer i øjeblikket anvendes i erhvervslivet. Studerende vil også have mulighed for at være involveret i erfaringsbaseret læring.... [-]


MSc Business Med Financial Management-London Campus-

Northumbria University London Campus
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige London

Programmet er udviklet til nyuddannede i ikke-erhvervsmæssige discipliner, der ønskede at tilføje en forretningsdimension til deres bachelor-specialisme og som sådan har været et meget populært kursus. For at lykkes i dette program skal du have begejstring, engagement og en vilje til ikke kun at arbejde hårdt, men lære nye måder at tænke på. Vi forventer også, at du viser initiativ og kan arbejde selvstændigt. [+]

Startdatoer: september, januar, maj

Undervisningsgebyrer (2017/18): UK / EU: £ 8,000 International: £ 14,000

Arbejde i en stor, moderne, international organisation, en mellemstor virksomhed eller endda et lille opstartsselskab kræver en række forretningsmuligheder. De mest værdifulde medarbejdere er dem, der ikke kun har en solid viden og forståelse for de forskellige dele af en virksomhed, men dem der er hurtige elever og holdspillere med lederskabspotentiale. Den MSc Business med Financial Management program vil give eleverne både den generelle forretningskendskab og forståelse samt de personlige færdigheder, der er nødvendige for en bred vifte af roller. Programmet er udviklet til nyuddannede i ikke-erhvervsmæssige discipliner, der ønskede at tilføje en forretningsdimension til deres bachelor-specialisme og som sådan har været et meget populært kursus. For at lykkes i dette program skal du have begejstring, engagement og en vilje til ikke kun at arbejde hårdt, men lære nye måder at tænke på. Vi forventer også, at du viser initiativ og kan arbejde selvstændigt. Programmet er designet omkring et sæt moduler, der er fælles for alle Pathways . Disse moduler dækker generelle forretningsfunktioner, strategisk ledelse og organisatorisk analyse. Disse moduler fører dig også til opnåelsen af ​​de generiske postgraduate mål for strategisk bevidsthed, udvikling af lederskabspotentiale og forståelse af teori og praksis i international forretning. I andet semester får du mulighed for at specialisere sig i økonomistyring. I resten af ​​programmet vil du afslutte din forskning og skrive op af din afhandling.... [-]


Msc Fashion Business Creation

British School of Fashion
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige London

Dette banebrydende program er designet i samarbejde med førende modevirksomheder til at afspejle den karakteristiske karakter af erhvervslivet i denne sektor. Studerende vil udvikle indsigt i de strategier og praksis, nøglen til at udvikle og opretholde en succesfuld modebranchen. [+]

Den MSc Fashion Business Creation Er et banebrydende, særpræg program, der integrerer de seneste videnskabelige forskningsindsigter inden for mode og forretning generelt, med praktisk erfaring fra højniveauforbindelser inden for branchen.

Programmet omfatter en kritisk gennemgang af anatomien af ​​en mode forretning og undersøger processen og handlinger forbundet med strategiudvikling og implementering inden for nye og udviklingslande mode områder. Studerende vil udvikle en god forståelse af globale fremskridt strategier, herunder hvordan man skaber og markedsfører et mode mærke i dagens digitalt fokuserede verden.

De vil også have mulighed for at uddybe deres indsigt i modestrategier ved at gennemføre et praktikophold eller industrihøringsprojekt takket være GCU Londons stærke forbindelser med førende organisationer inden for modebranchen.... [-]


Master Of Science I Business Intelligence

Saint Joseph's University, Haub School of Business
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2018 USA Philadelphia + 1 mere

Vores STEM udpegede graduate program tilbyder en unik og stringent tilgang til erhvervsuddannelse. Ved at integrere teknologi, kvantitative færdigheder og analyser i en relevant forretning [+]

En kandidatgrad i den data-drevne professionelle

I over et årti har Saint Josephs magister i Business Intelligence

Dette STEM-udpegede program forbereder 21. århundredes fagfolk til at drive organisatoriske præstationer på alle funktionelle områder ved at bruge data til at udvikle nye muligheder, opnå konkurrencefordel, identificere effektive strategier og forbedre beslutningstagningen.

Kandidater fra MS i Business Intelligence

Hvorfor tjene din Master i Business Intelligence

- Relevante og gældende akademikere

Ved at integrere teknologi, kvantitative færdigheder og analyser i en relevant forretningskontekst, giver dette program det fundament, du har brug for til effektivt at udtrække og evaluere data til beslutningstagning. Denne ekspertise giver dig mulighed for at skelne dig i det udvikling inden for forretningsanalyse og udvikle dybdegående viden samt kritiske forretningsevner.... [-]


Msc I International Ledelse Og Forretningsudvikling

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 3 år January 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

MSc International Management og Business Development giver de studerende en bred forståelse af de udfordringer, som ledere, der opererer i et internationalt organisatorisk miljø samt de strategier, politikker og praksis nøglen til at udvikle eksisterende eller nye virksomheder på en ansvarlig måde står over for. [+]

Dette kursus er designet til at udvikle ledere, der med succes kan fungere i den dynamiske, hurtige globale erhvervsliv.

Dette program er akkrediteret af Chartered Management Institute (CMI). Studerende er berettiget til associeret medlemskab, mens de studerer på programmet og er underlagt CMI-godkendelse, også tildelt et CMI-diplomniveau 7 i strategisk ledelse og ledelse.

Udviklet som svar på væksten af ​​globaliseringen, at programmet fremmer din teoretiske viden og praktiske færdigheder i international ledelse og forretningsudvikling, samtidig udvikle din evne til at tilpasse disse på tværs af forskellige kulturelle miljøer.

Den MSc International Management og Business Development giver de studerende en bred forståelse af de udfordringer, som ledere, der opererer i et internationalt organisatorisk miljø samt de strategier, politikker og praksis nøglen til udvikling af eksisterende eller nye virksomheder på en ansvarlig måde står over for.... [-]


Master Of Science I Underholdningsbranchen

Full Sail University
Online på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder September 2018 USA Winter Park + 2 mere

Med årtiers erfaring forbereder kandidater til en karriere i underholdningsindustrien, Full Sail University har et unikt perspektiv på den slags færdigheder, du får brug for at udmærke sig i forretningen, og vi har anvendt denne viden i crafting studieordningen for vores Underholdning Forretning kandidatuddannelse. [+]

Succesfulde iværksættere i ethvert område deler et par vigtige attributter: kreativitet, lidenskab, lederskab, og en evne til at tænke uden for boksen. For innovatorer i underholdningsindustrien, disse træk er ikke bare en fordel - de er væsentlige. Mulighederne i erhvervslivet rige verden af ​​underholdning medier udvider hele tiden. Nu, mere end nogensinde, er der behov for kreative fagfolk til at kanalisere deres vision og færdigheder i en industri, hvis eneste begrænsning er fantasien af ​​sine vigtigste spillere.

Med årtiers erfaring forbereder kandidater til en karriere i underholdningsindustrien, Full Sail University har et unikt perspektiv på den slags færdigheder, du får brug for at udmærke sig i erhvervslivet, og vi har anvendt denne viden i crafting studieordningen for vores Underholdning Forretning kandidatuddannelse.... [-]


Master Of Science I Erhvervslivet, Innovation Og Entrepreneuriship

INSEEC London
på universitet Fuldtid August 2018 Det Forenede Kongerige London

Kandidatuddannelsen Erhverv, Innovation og Entrepreneuriship tog iværksættere, strategi og organisation konsulenter, projektledere [+]

Master of Science i Business, Innovation og Entrepreneuriship

&nbsp

Kandidatuddannelsen Erhverv, Innovation og Entrepreneuriship tog iværksættere, strategi og organisation konsulenter, projektledere og salgschefer. Det henvender sig til videnskabelige og / eller ingeniør studerende, der ønsker at erhverve strategiske, ledelsesmæssige, finansielle, kommercielle og iværksætterånd ekspertiser. Programmet opfylder behovene hos virksomheder i uddannelse alsidige ledere stand til at tage globale beslutninger. Det giver også en reel merværdi i form af business udviklingsprojekt og oprettelse af virksomheder. Kurser

MANAGEMENT JURIDIQUE, finansmand ET ​​FINANSPOLITISKE ... [-]


MS I Business Analytics

Lewis University
Online på universitet Fuldtid Deltid September 2018 USA USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 5 mere

Lær hvordan du analyserer og udnytter data for at gøre effektive og rentable forretningsbeslutninger. Flere og flere organisationer søger data-drevne beslutningstagere - de med de uddannelsesmæssige kvalifikationer til at træffe strategiske, operative, markedsførings- og sundhedsmæssige beslutninger baseret på objektiv og stødfast datastyrt business intelligence. [+]

Business Analytics, MS

Lær hvordan du analyserer og udnytter data for at gøre effektive og rentable forretningsbeslutninger. Flere og flere organisationer søger data-drevne beslutningstagere - de med de uddannelsesmæssige kvalifikationer til at træffe strategiske, operative, markedsførings- og sundhedsmæssige beslutninger baseret på objektiv og stødfast datastyrt business intelligence.

Efterspørgslen efter dataanalytikere er skyrocketing

Analytiske færdigheder bliver vigtigere for alle brancher. Hvordan kan detailhandlere forudsige de hotteste feriegaver mere end et år i forvejen? Hvordan forbedrede Macy sin e-mail marketing program for at øge overskuddet? Hvordan gjorde Deere... [-]