$close

Filtre

Se resultater

Ernæringsvidenskab Asien - Ernæringsvidenskab-programmer Ernæringsvidenskab Asien

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskeli… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Jounieh, Libanon +3 Mere

Fakultet for kunst og videnskab ved USEK, der blev grundlagt i 2019, er resultatet af sammenlægningen af fakultetet for bogstaver, filosofi og humaniora, videnskab og musik og ... +

Fakultet for kunst og videnskab ved USEK, der blev grundlagt i 2019, er resultatet af sammenlægningen af fakultetet for bogstaver, filosofi og humaniora, videnskab og musik og er en akademisk genudviklingsproces, der blev besluttet i 2017. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Okt 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
UAEU United Arab Emirates University
Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

Efter en vellykket afslutning af Master of Science in Human Nutrition vil de studerende være i stand til at evaluere virkningen af ernæring på individers og samfunds sundhedss ... +

Efter en vellykket afslutning af Master of Science in Human Nutrition vil de studerende være i stand til at evaluere virkningen af ernæring på individers og samfunds sundhedsstatus; designe ernæringstiltag ved hjælp af videnskabelig dokumentation til forbedring af individers og samfunds sundhed og velvære; udføre resultatbaseret forskning ved hjælp af etiske retningslinjer og passende forskningsmetoder til vurderinger og analyse; demonstrere avancerede skriftlige og mundtlige kommunikationsevner ved hjælp af den videnskabelige litteratur. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
på universitet
 
The Hebrew University of Jerusalem
Jerusalem, Israel

Den internationale kandidatgrad i ernæringsvidenskab (ikke-klinisk) forbereder de studerende til at blive førende fagfolk inden for ernæringsvidenskab og til at anvende deres ... +

Den internationale kandidatgrad i ernæringsvidenskab (ikke-klinisk) forbereder de studerende til at blive førende fagfolk inden for ernæringsvidenskab og til at anvende deres nyerhvervede viden på ernæringsmæssige udfordringer i deres hjemlande. Studerende lærer det grundlæggende i ernæring baseret på de nyeste videnskabelige fund. -
MSc
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Nara Women's University
Nara, Japan

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug ... +

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug og udnyttelse af fødevarer og dets bestanddele. Studerende, der er tilmeldt dette program, opfordres til at studere emner fra molekylært niveau til sundheds- og miljøspørgsmål i forbindelse med mad. Gennem programmerne, der tilbydes i kurset Food Science and Nutrition, forventes det, at studerende forstår næringsstoffernes rolle i understøttelse af vitale funktioner eller livsfunktioner, de principper, der ligger til grund for forarbejdning og tilberedning af mad og toksikologi. De skal også få laboratoriediscipliner og anvendelsesfærdigheder inden for bioteknologi, toksikologi, mikrobiologi, biokemi og ernæringsvidenskab. En sådan viden og færdigheder forbereder dem til at arbejde i fødevareindustrien inden for forskning og udvikling af fødevareprodukter og processer, til at tjene i statslige tilsynsmyndigheder som fødevarespecialister og sundhedsrådgivere og finde positioner i akademiske institutioner som lærere og forskere. Kandidater finder beskæftigelse i fødevare- og sundhedsrelaterede industrier og i statslige agenturer og laboratorier. Dem, der er certificeret som junior- og senior gymnasielærere, finder stillinger i skolerne som lærer i hjemmekonomi. Nogle kandidater går ind i ph.d. kursus inden for fødevarevidenskab, ernæringsvidenskab og biologisk videnskab. -
MSc
Japansk
på universitet
 
Kagawa Nutrition University
Sakado, Japan

Dette program giver mulighed for at studere en evidensbaseret videnskabelig tilgang til at analysere indvirkningen af mad og ernæring på menneskets sind og krop.

Dette program giver mulighed for at studere en evidensbaseret videnskabelig tilgang til at analysere indvirkningen af mad og ernæring på menneskets sind og krop. -
MSc
Japansk
på universitet
 
Kobe Gakuin University
Kobe, Japan

Dette fakultet blev åbnet som det første coeducational fakultet for ernæring i Japan. Det sætter en ære i at være et traditionelt ernæringsfakultet og har produceret mange reg ... +

Dette fakultet blev åbnet som det første coeducational fakultet for ernæring i Japan. Det sætter en ære i at være et traditionelt ernæringsfakultet og har produceret mange registrerede diætister og ernæringslærere, medicinske teknologer og inspektører for fødevarehygiejne (administratorer), der er involveret i vedligeholdelse og fremme af menneskers sundhed. Forløbet i ernæringsvidenskab og diæt til fremstilling af nationalt registrerede diætister og kursus i medicinske teknologier til produktion af medicinske teknologer blev etableret for at give menneskelige ressourcer en rig uddannelse og høj grad af professionalisme. -
MSc
Japansk
på universitet