$close

Filtre

Se resultater

Ernæringsvidenskab i Italien - Ernæringsvidenskab-uddannelser i Italien Ernæringsvidenskab

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse. Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indt… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Università Cattolica del Sacro Cuore
Cremona, Italien

M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at for ... +

M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at forbedre fødevarekvaliteten. Studerende vil tilegne sig færdigheder vedrørende videnskabelige og tekniske principper inden for forskning og udvikling. Alligevel vil de også være kvalificerede til at udarbejde og indsende produktomkostninger baseret på indkøb af råvarer og produktionsbudgetter. Programmet vil lære eleverne at kontrollere og forbedre fødevaresikkerheden og kvalitetsmålingerne fra idé til marked. I slutningen af programmet vil de studerende være dygtige til at udvikle og implementere affaldshåndteringsspecifikationer og styre den "cirkulære økonomi"-tilgang i foodprocessoren. Nøgle Fakta Campus : Cremona Skole : Landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab Indtag : september 2022 Undervisningssprog : Engelsk Varighed : 2 år Grad tildelt : Laurea magistrale i fødevareforarbejdning Samlet ECTS : 120 Dobbelt grad Università Cattolica del Sacro Cuore's Fakultet for landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab giver deltagere i Master of Science in Food Processing: Innovation and Tradition muligheden for at tage det andet år af deres kursus på University of ISARA Lyon, Frankrig, og modtage begge grader: Master of Science i fødevareforarbejdning: Innovation og tradition ved Università Cattolica Master of Science i bæredygtige fødevaresystemer ved ISARA Lyon -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet