$close

Filtre

Se resultater

Ernæringsvidenskab i Japan - Ernæringsvidenskab-uddannelser i Japan Ernæringsvidenskab

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøg… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Nara Women's University
Nara, Japan

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug ... +

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug og udnyttelse af fødevarer og dets bestanddele. Studerende, der er tilmeldt dette program, opfordres til at studere emner fra molekylært niveau til sundheds- og miljøspørgsmål i forbindelse med mad. Gennem programmerne, der tilbydes i kurset Food Science and Nutrition, forventes det, at studerende forstår næringsstoffernes rolle i understøttelse af vitale funktioner eller livsfunktioner, de principper, der ligger til grund for forarbejdning og tilberedning af mad og toksikologi. De skal også få laboratoriediscipliner og anvendelsesfærdigheder inden for bioteknologi, toksikologi, mikrobiologi, biokemi og ernæringsvidenskab. En sådan viden og færdigheder forbereder dem til at arbejde i fødevareindustrien inden for forskning og udvikling af fødevareprodukter og processer, til at tjene i statslige tilsynsmyndigheder som fødevarespecialister og sundhedsrådgivere og finde positioner i akademiske institutioner som lærere og forskere. Kandidater finder beskæftigelse i fødevare- og sundhedsrelaterede industrier og i statslige agenturer og laboratorier. Dem, der er certificeret som junior- og senior gymnasielærere, finder stillinger i skolerne som lærer i hjemmekonomi. Nogle kandidater går ind i ph.d. kursus inden for fødevarevidenskab, ernæringsvidenskab og biologisk videnskab. -
MSc
Japansk
på universitet
 
Kagawa Nutrition University
Sakado, Japan

Dette program giver mulighed for at studere en evidensbaseret videnskabelig tilgang til at analysere indvirkningen af mad og ernæring på menneskets sind og krop.

Dette program giver mulighed for at studere en evidensbaseret videnskabelig tilgang til at analysere indvirkningen af mad og ernæring på menneskets sind og krop. -
MSc
Japansk
på universitet
 
Kobe Gakuin University
Kobe, Japan

Dette fakultet blev åbnet som det første coeducational fakultet for ernæring i Japan. Det sætter en ære i at være et traditionelt ernæringsfakultet og har produceret mange reg ... +

Dette fakultet blev åbnet som det første coeducational fakultet for ernæring i Japan. Det sætter en ære i at være et traditionelt ernæringsfakultet og har produceret mange registrerede diætister og ernæringslærere, medicinske teknologer og inspektører for fødevarehygiejne (administratorer), der er involveret i vedligeholdelse og fremme af menneskers sundhed. Forløbet i ernæringsvidenskab og diæt til fremstilling af nationalt registrerede diætister og kursus i medicinske teknologier til produktion af medicinske teknologer blev etableret for at give menneskelige ressourcer en rig uddannelse og høj grad af professionalisme. -
MSc
Japansk
på universitet