$close

Filtre

Se resultater

Ernæringsvidenskab Nara - Ernæringsvidenskab-uddannelser i Nara Ernæringsvidenskab, Nara

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Ernæring er den videnskabelige gren, der beskæftiger sig med næringsstoffer, der er nødvendige for en passende menneskelig vækst. Studerende, der studerer ernæring, kan fortsætte med at blive diætister eller ernæringseksperter på medicinske institutioner eller i forskning, journalistik eller uddannelse.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Nara Women's University
Nara, Japan

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug ... +

Kurset for fødevarevidenskab og ernæring er en integrerende disciplin, hvor principperne for biologisk og fysisk videnskab bruges til at studere fødevarernes natur og forbrug og udnyttelse af fødevarer og dets bestanddele. Studerende, der er tilmeldt dette program, opfordres til at studere emner fra molekylært niveau til sundheds- og miljøspørgsmål i forbindelse med mad. Gennem programmerne, der tilbydes i kurset Food Science and Nutrition, forventes det, at studerende forstår næringsstoffernes rolle i understøttelse af vitale funktioner eller livsfunktioner, de principper, der ligger til grund for forarbejdning og tilberedning af mad og toksikologi. De skal også få laboratoriediscipliner og anvendelsesfærdigheder inden for bioteknologi, toksikologi, mikrobiologi, biokemi og ernæringsvidenskab. En sådan viden og færdigheder forbereder dem til at arbejde i fødevareindustrien inden for forskning og udvikling af fødevareprodukter og processer, til at tjene i statslige tilsynsmyndigheder som fødevarespecialister og sundhedsrådgivere og finde positioner i akademiske institutioner som lærere og forskere. Kandidater finder beskæftigelse i fødevare- og sundhedsrelaterede industrier og i statslige agenturer og laboratorier. Dem, der er certificeret som junior- og senior gymnasielærere, finder stillinger i skolerne som lærer i hjemmekonomi. Nogle kandidater går ind i ph.d. kursus inden for fødevarevidenskab, ernæringsvidenskab og biologisk videnskab. -
MSc
Japansk
på universitet