$close

Filtre

Se resultater

Ernæringsvidenskab York - Ernæringsvidenskab-uddannelser i York Ernæringsvidenskab, York

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse,… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

York var hovedstad i romerske provins Britannia ringere 1. århundrede. Der er mange høje uddannelsesinstitutioner og den største gotiske katedral i Nordeuropa, sammen med berømte slot og museum.

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Northern College Of Acupuncture
York, Det Forenede Kongerige

Vi har udviklet dette kursus, så du kan give sund, professionel og evidensbaseret ernæringsrådgivning til dine kunder, når du først er kvalificeret.

Vi har udviklet dette kursus, så du kan give sund, professionel og evidensbaseret ernæringsrådgivning til dine kunder, når du først er kvalificeret. -
MSc
Engelsk