close

Filtre

Se resultater

Europæisk virksomhed-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Kom din mester 's grad er en stor akademisk realisering. Den repræsenterer kulminationen på et bestemt område af undersøgelsen, og giver de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at blive eksperter. En verden af ​​erhvervslivet er allerede en international én, så det kun giver mening at udvide din læring til flere kontinenter. Hvad er en MSc i European Business? Det… Læs mere

Kom din mester 's grad er en stor akademisk realisering. Den repræsenterer kulminationen på et bestemt område af undersøgelsen, og giver de studerende viden og færdigheder er nødvendige for at blive eksperter.

En verden af ​​erhvervslivet er allerede en international én, så det kun giver mening at udvide din læring til flere kontinenter. Hvad er en MSc i European Business? Det vil lære dig færdigheder til at gøre netop dette, samt skærpe dine eksisterende evner. Disse kurser kan give eleverne et globalt perspektiv på deres forretningsområde, give dem både almen viden og en mere dybdegående kig på fokusområder. Eleverne kan lære at tilpasse sig et nyt miljø, og udvikle unikke forretningsstrategier for disse forskellige områder.

Der er flere fordele ved at få din MSc i European Business. Du kan få værdifulde ledelsesmæssige kompetencer, som vil være nyttige i både erhvervslivet og personlige sammenhænge.De evner lært her kan udvides til næsten alle områder.

Udgifterne til disse kurser varierer afhængigt af flere aspekter, såsom hvor programmet holdes, og de former for aktiviteter det indebærer. Der er en mulighed for alle 's budget, og hvis du har brug for lidt hjælp det er let tilgængelige i form af lån og stipendier.

Du kan indtaste en række forskellige karrierer med en kandidatuddannelse i European Business. De færdigheder du vil lære kan kanaliseres til et vilkårligt antal høj powered arbejdspladser på en bred vifte af organisationer, fra eksportører til internationale offentlige organer. Vellykket studerende kan få et job styring rådgivning, Logistik, fremstilling, eller hvad de sætter deres sind til.

Ansøgning til et program kan være en lang proces, men det første skridt er let, og at 's den vigtigste del. Kom godt i gang på din rejse til mesterskab og finde det bedste program til din uddannelse mål.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form. 

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Bradford
Bradford, Det Forenede Kongerige

Den MSc europæiske og International Business Management er unik i Storbritannien. Du vil leve og studere i tre forskellige europæiske lande, hvilket giver dig et virkelig inte ... +

Den MSc europæiske og International Business Management er unik i Storbritannien. Du vil leve og studere i tre forskellige europæiske lande, hvilket giver dig et virkelig internationalt perspektiv på ledelsen. -
MSc
Fuldtid
13 - 16 måneder
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her