Deltid Fødevarebehandling Europa - Fødevarebehandling -programmer Fødevarebehandling Europa
Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.
Undersøgelsen af mad- og drikkevareforarbejdning kan typisk dække emner som madlavning og opbevaring, krydskontaminering, ordentlig fødevarehåndtering og muligvis endda dykke ind i forretningsområder og ledelse gennem emner som salgs- og køkkenstyring.
Europe, en af verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.
Deltid Fødevarebehandling Europa - Tag din Fødevarebehandling Europa. Få alle Deltid Fødevarebehandling program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!
2 Resultater i Fødevarebehandling, Europa Filter
MSc / PGDip i ledelse af fødevareproduktion
University of Nottingham, Faculty of Science
Denne spændende og udfordrende grad giver videnskabs- og ingeniøruddannede teknisk, operationel og forretningsmæssig viden. Det udvikler dine evner til en karriere inden for f ...
Msc food proces engineering
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Dette kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, viden og evne til at blive en professionel mat proces ingeniør.