Fødevareteknologi i Italien - Fødevareteknologi-uddannelser i Italien Fødevareteknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde kan fokusere på at udvikle en grundlæggende forståelse af fødevareforberedelse, forarbejdning og sikkerhed.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Fødevareteknologi i Italien - Tag din MSc i Italien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Parma
Parma, Italien

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål:

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål: -
MSc
Fuldtid
2 år
Italiensk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her