$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab i Canada - Fødevarevidenskab-uddannelser i Canada Fødevarevidenskab

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Mad videnskaber giver vigtig viden om ernæringsmæssige ressourcer ved at anvende videnskabelige principper til oprettelse, udvikling og vedligeholdelse af fødekilder. Personer, der studerer fødevarevidenskab kan vælge at arbejde som mad produktudviklere, kvalitetskontrol specialister, eller som salgsrepræsentanter for fødevarer og mad teknologivirksomheder.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University Of Guelph
Guelph, Canada

Institut for Fødevarevidenskab tilbyder oversættelse af viden, der er fokuseret på at udvikle bæredygtige, sikre og innovative fødevarer med det formål at forbedre menneskers ... +

Institut for Fødevarevidenskab tilbyder oversættelse af viden, der er fokuseret på at udvikle bæredygtige, sikre og innovative fødevarer med det formål at forbedre menneskers sundhed. Forskning udført i fødevidenskab fokuserer på tværfaglige studier, der spænder over kemi, biologi, mikrobiologi, naturproduktkemi, nanovidenskab, fysik og ernæringsvidenskab. -
MSc
Engelsk