close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab i Italien - Fødevarevidenskab-uddannelser i Italien Fødevarevidenskab

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videnskaber, kan personer være parat til at skabe sikre og nærende fødevarer, der kan leveres sikkert hele verden.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Fødevarevidenskab i Italien - Tag din MSc i Italien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
2 år
Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Politecnico di Milano
Milano, Italien +1 Mere

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her