$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Nordamerika - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Nordamerika

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food vidensk… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og distribution. Programmet vil give de studerende den viden, der kræves for virksomheder og organisationer, der vokser, behandler, distribuerer eller sælger fødevarer og drikkevarer, samtidig med at de overholder føderale og statslige lovbestemmelser for produktion, distribution og kommercialisering af fødevarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online
 
Tennessee State University
Nashville, USA

Master of Science in Food and Animal Sciences-graden tilbydes med to muligheder, speciale eller ikke-speciale.

Master of Science in Food and Animal Sciences-graden tilbydes med to muligheder, speciale eller ikke-speciale. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
North Carolina A&T State University
Greensboro, USA

Master of Science i fødevare- og ernæringsvidenskab er designet til at udvikle den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at udføre forskning i fødevare- og ... +

Master of Science i fødevare- og ernæringsvidenskab er designet til at udvikle den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at udføre forskning i fødevare- og ernæringsvidenskab og andre relaterede områder. Det udvikler også kompetencer til at arbejde som fødevare- og ernæringsspecialister inden for uddannelse eller med andre lokale ernæringsbureauer og fødevareindustrier. Programmet udvikler også teoretiske og eksperimentelle kompetencer, der er nødvendige for at forfølge yderligere kandidatstudier eller opnå professionelle grader. Fødevare- og ernæringsvidenskab er fokuseret på menneskelig ernæring og sundhed, fødevareservice, fødevaresikkerhed og -kvalitet og videnskaben om udvikling af fødevareprodukter. Studerende tager kurser i kemi, mikrobiologi, sygepleje og menneskelig udvikling samt ernæring og sundhed. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign, USA

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition er stolt af at tilbyde en online kandidatgrad uden kandidatafhandling. Mange af de studerende i dette pro ... +

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition er stolt af at tilbyde en online kandidatgrad uden kandidatafhandling. Mange af de studerende i dette program er professionelle. Online leveringsmulighed gør programmet tilgængeligt for studerende på forskellige steder, som måske også afbalancerer en rejseplan for deres karriere. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2022
Online
 
Indiana University of Pennsylvania
Indiana, USA

Brug den viden, du får fra dette program, til at udvide din praksis inden for sundhedsrelaterede områder eller komplementere din baggrund inden for områder som biologi, uddann ... +

Brug den viden, du får fra dette program, til at udvide din praksis inden for sundhedsrelaterede områder eller komplementere din baggrund inden for områder som biologi, uddannelse, træningsvidenskab, journalistik, marketing og mere for at opfylde dine karrieremål. Hvis du allerede er registreret diætist eller professionel inden for madservices, vil du få din kandidatgrad forbedre dine ledelsesmuligheder. Vores MS i mad og ernæring fokuserer på human og anvendt ernæring, der er kritisk for situationer i det virkelige liv. For dem, der er interesseret i at forfølge en doktorgrad ved en anden institution eller forbedre din viden og færdigheder inden for et specifikt forskningsområde, skal du vælge specialet. -
MSc
Engelsk
 
University Of Guelph
Guelph, Canada

Institut for Fødevarevidenskab tilbyder oversættelse af viden, der er fokuseret på at udvikle bæredygtige, sikre og innovative fødevarer med det formål at forbedre menneskers ... +

Institut for Fødevarevidenskab tilbyder oversættelse af viden, der er fokuseret på at udvikle bæredygtige, sikre og innovative fødevarer med det formål at forbedre menneskers sundhed. Forskning udført i fødevidenskab fokuserer på tværfaglige studier, der spænder over kemi, biologi, mikrobiologi, naturproduktkemi, nanovidenskab, fysik og ernæringsvidenskab. -
MSc
Engelsk
 
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Huntsville, USA

Afdelingen tilbyder kandidatuddannelser, der fører til en MS-grad i fødevarevidenskab. Studerende anvender en grundlæggende forståelse af biologiske, kemiske, fysiske og adfær ... +

Afdelingen tilbyder kandidatuddannelser, der fører til en MS-grad i fødevarevidenskab. Studerende anvender en grundlæggende forståelse af biologiske, kemiske, fysiske og adfærdsmæssige videnskaber til behandling, konservering, kvalitetsvurdering, ernæring og sundhedsaspekter og anvendelse af fødevarer. Vores forsknings- og uddannelsesprogrammer integrerer disciplinerne kemi, mikrobiologi, bioteknologi, forarbejdning, teknik, toksikologi, sensorisk videnskab, produktudvikling, dyresundhed, biokemi og ernæring for at forberede kvalificerede kandidater til madrelaterede karrierer i industrien, regeringen og den akademiske verden . Kandidatuddannelserne i fødevarevidenskab giver de studerende en dybere forståelse og videnbase for de forskellige områder af feltet og giver også de studerende mulighed for at udføre praktisk forskning; en væsentlig del af denne anvendte videnskab. Studerende lærer teori i klasseværelset og anvender den viden, der er opnået i laboratorieindstillinger. Studerende, der tjener en MS i fødevarevidenskab, vil være grundigt forberedt på at begynde at arbejde inden for ethvert område inden for fødevarevidenskab, herunder ernærings- / fødevarebiokemi, fødevareteknik / -forarbejdning, fødevarekemi, fødevaretoksikologi, fødevarebioteknologi, fødevaremikrobiologi / sikkerhed, dyresundhed og Sensorisk videnskab. -
MSc
Engelsk
på universitet
 
North Dakota State University College of Agriculture, Food Systems, and Natural Resources
Fargo, USA

Uddannelsesprogrammet om fødevaresikkerhed på NDSU blev grundlagt i 2001 for at imødekomme det stigende behov for personer med fødevaresikkerhedsekspertise inden for regeringe ... +

Uddannelsesprogrammet om fødevaresikkerhed på NDSU blev grundlagt i 2001 for at imødekomme det stigende behov for personer med fødevaresikkerhedsekspertise inden for regeringen, erhvervslivet og den akademiske verden. NDSU kandidatfakultet, der deltager i fødevaresikkerhedsprogrammerne, er fra flere colleges og dækker flere ekspertiseområder, herunder mikrobiologisk videnskab, kommunikation, folkesundhed, mad og ernæring og plantevidenskab. Efterhånden som vores fødevaresystem bliver mere globaliseret og komplekst, er det stadig vigtigere for folkesundhedspersonale at engagere forbrugere og medlemmer af fødevareindustrien, herunder landmænd, fødevareforarbejdere og fødevareservicearbejdere. Overvågning og forebyggelse af spredning af fødevarebåren sygdom, formidling og håndhævelse af vigtige love eller regler og uddannelse af offentligheden om sikker praksis for håndtering af fødevarer er topprioriteter. Disse prioriteter kan opnås gennem anvendelse af innovative metoder inden for molekylær mikrobiologi, bioteknologi, videnskabsbaseret risikovurdering og styring, hygiejneprincipper, fødevaresikkerhedslove og -bestemmelser og aktive overvågningsprogrammer. NDSU MPH-graden med en specialisering i fødevaresikkerhed vil give de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at blive vitale frontlinjemedlemmer, der arbejder for at holde vores befolkning og fødevaresystemer sikre. Studerende har fleksibilitet til at fokusere på opgaver og vælge mindst to valgfag baseret på deres interesser og faglige mål. Emner af potentiel interesse inkluderer: sygdomsdiagnose og påvisning, forebyggelse af sygdomsspredning i fødevaresystemer, folkesundhedspolitik og beredskabsreaktioner på nye fødevaresikkerhedstrusler. Anvendelse af disse emner bygger alle på pensum til specialisering af fødevaresikkerhed og grundlæggende MPH-kursus i MPH. -
MSc
Engelsk
på universitet
 
University of Hawai'i at Manoa College of Tropical Agriculture and Human Resources
Honolulu, USA

Interessen for ernæring, mad og madforhold til menneskers sundhed og fitness har aldrig været større end i dag. Institut for Ernæring, Fødevarer og Husdyrvidenskab tilbyder en ... +

Interessen for ernæring, mad og madforhold til menneskers sundhed og fitness har aldrig været større end i dag. Institut for Ernæring, Fødevarer og Husdyrvidenskab tilbyder en MS-grad i fødevarevidenskab. Koncentrationsområderne inkluderer fødevaresikkerhed og -kvalitet, fødevareforarbejdning og -teknik, fødevarekemi og biokemi, fødevaremikrobiologi, uddannelse inden for fødevarevidenskab og specialområde. -
MSc
Engelsk
på universitet
 
Technological University of Mixteca
México, Mexico

At uddanne specialister på det høje niveau af uddannelsesmæssig og menneskelig kvalitet inden for områderne kemi, biokemi, fødevareteknik, fødevarevidenskab eller beslægtede o ... +

At uddanne specialister på det høje niveau af uddannelsesmæssig og menneskelig kvalitet inden for områderne kemi, biokemi, fødevareteknik, fødevarevidenskab eller beslægtede områder, der er i stand til at udføre videnskabelige, teknologiske, professionelle og undervisningsaktiviteter i kemi af naturlige produkter og fødevarer, der bidrager til udviklingen af videnskab og teknologi, og deltager i uddannelsen af akademiske menneskelige ressourcer på højt niveau. -
MSc
Spanish (Mexican)
på universitet