close

Filtre

Se resultater

Anlægsforvaltning-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Kom en Master of Science giver en utrolig varieret mængde af nytte for studerende at forfølge en karriere i erhvervslivet drift. Det giver alvorlige studerende til at skille sig ud fra mainstream studerende, der stopper efter afslutningen af ​​en bachelorgrad. Disse bedre uddannede kandidater generelt befinder sig at være mere beskæftigelsesegnede end deres kolleger. Hvad er en MSc i Fac… Læs mere

Kom en Master of Science giver en utrolig varieret mængde af nytte for studerende at forfølge en karriere i erhvervslivet drift. Det giver alvorlige studerende til at skille sig ud fra mainstream studerende, der stopper efter afslutningen af ​​en bachelorgrad. Disse bedre uddannede kandidater generelt befinder sig at være mere beskæftigelsesegnede end deres kolleger.

Hvad er en MSc i Facility Management? Denne grad forbereder de studerende til at koordinere mennesker, mellemrum og aktiver af enhver virksomhed eller forretning. Det er en forholdsvis ny position, men med værdien selskaber placerer deres fysiske aktiver, det arbejde, du ville gøre, er meget vigtigt. Fastholdelse effektiv og funktionel drift, nøglen til en succesfuld virksomhed, er den tjeneste, du vil blive uddannet til at levere.

I modsætning til mange andre uddannelser, der omfatter aspekter af ledelse, facility management fokuserer på det. At være i stand til at specialisere sig så grundigt er en sjælden fordel.Ikke mange elever i alle andre områder er i stand til at tilegne sig den grad af ekspertise, der kommer med denne Master of Science.

Det er vigtigt at indse, at udgifterne til at tage et program på dette område varierer meget. Forskning forskellige universiteter og programmer på forhånd, så du kan vide, hvad udgifterne vil være. Du kan også overveje at tage online kurser, da det kan reducere omkostningerne.

Facility management er en meget tværfagligt felt. Af denne grund er der en masse forskellige arbejdsmetoder muligheder for kandidater. Forretningsledelse er den mest almindelige, men du kan også arbejde i den strategiske planlægning, byggeledelse, informationsteknologi, teknik, miljøledelse, fast ejendom, sikkerhed arbejdsmarkedsforhold, eller en kombination af disse områder. Det er også meget almindeligt, at facility managers at blive kaldt på specifikt at træne andre ledere.

Hvis du er begejstret for driftsøkonomiske og udsigten til at arbejde på dette område, facility management er for dig. Til at begynde processen med at tjene din mester 's grad, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Portobello Institute of Education
Northside, Irland

Feltet Management Management er hurtigt ved at blive en kilde til strategisk ledelse for organisationer, da sektoren vokser hurtigt på det globale marked. Denne MSc Facility M ... +

Feltet Management Management er hurtigt ved at blive en kilde til strategisk ledelse for organisationer, da sektoren vokser hurtigt på det globale marked. Denne MSc Facility Management tager sigte på at udvikle de kritiske og praktiske færdigheder, der kan anvendes i praksis af faciliteter og operationel ledelse på et meget konkurrencedygtigt globalt marked. Dette kandidatprogram bygger på den viden, der er opnået fra bachelorstudier og / eller oplevelsesmæssig læring på arbejdspladsen. -
MSc
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her