close

Filtre

Se resultater

Finans- og bankvirksomhed Exeter - Finans- og bankvirksomhed-uddannelser i Exeter Finans- og bankvirksomhed, Exeter

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. En uddannelse i finans-og banksektoren kan føre til en række karrierer i finansieringen industrien. Programmer kan fokusere på reklame og markedsføring, r… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

En uddannelse i finans-og banksektoren kan føre til en række karrierer i finansieringen industrien. Programmer kan fokusere på reklame og markedsføring, regnskabsprincipper, udlån standarder, kredit rapportering, business kommunikation og pensionering investere.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Exeter er hjemsted for mange højere læreanstalter, universiteter og fælles projekter med flere universiteter. En af dem er den største arbejdsgiver i byen. Der er også et stort antal religiøse institutioner.

Finans- og bankvirksomhed Exeter - Tag din MSc i Exeter. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Exeter Business School
Exeter, Det Forenede Kongerige

Hvis du ønsker at forfølge en karriere inden for finans og økonomi i den internationale banksektor, er vores MSc-penge, bank og finans et ideelt valg. Dette kursus, der er lev ... +

Hvis du ønsker at forfølge en karriere inden for finans og økonomi i den internationale banksektor, er vores MSc-penge, bank og finans et ideelt valg. Dette kursus, der er leveret i fællesskab af Institut for Økonomi og Xfi Center for Finance and Investment, fokuserer på anvendelsen af avanceret økonomi og finansieringsteorier på kommercielle pengemarkeder og bank. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her