close

Filtre

Se resultater

Finans Leuven - Finans-uddannelser i Leuven Finans, Leuven

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Inden for finansiering er centreret på penge forvaltning på alle niveauer. Finance studerende læser ofte en bred vifte af emner fra invest… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Inden for finansiering er centreret på penge forvaltning på alle niveauer. Finance studerende læser ofte en bred vifte af emner fra investment banking til personlig økonomisk planlægning. De kan fokusere på en delfelt ligesom regnskab eller erhvervsfinansiering det samme, eller vente på at specialisere sig med en kandidatgrad.

Belgien, officielt Kongeriget Belgien, er en føderal stat i Vesteuropa. Det er et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og er vært for EU 's hovedkvarter samt de af flere andre store internationale organisationer såsom NATO.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Finans Leuven - Tag din MSc i Leuven. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
KU Leuven
Leuven, Belgien

KU Leuven 's Master i aktuarmæssig og finansiel teknik forbereder dig til en bred vifte af karrierer inden for aktuarmæssig videnskab, finansiel teknik eller kvantitativ risik ... +

KU Leuven 's Master i aktuarmæssig og finansiel teknik forbereder dig til en bred vifte af karrierer inden for aktuarmæssig videnskab, finansiel teknik eller kvantitativ risikostyring i finansielle institutioner. Du vil lære at konstruere robuste risikomodeller og integrere teknikker til at rapportere resultaterne af din dybdegående analyse, du vil studere de kvantitative instrumenter, der er nødvendige for at analysere vitale moderne spørgsmål. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder