close

Filtre

Se resultater

Finans Clermont-Ferrand - Finans-uddannelser i Clermont-Ferrand Finans, Clermont-Ferrand

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfelt ligesom pensionering planlægning eller erhvervsinvesteringerne, eller måske holde deres uddannelse generelt med en oversigt over alle områder inden for finansiering.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Med en befolkning på mere end 100.000 mennesker er Clermont-Ferrand city-kommune omkranset af et stort industriområde i Frankrig. Byen er hjemsted for d 'Auvergne Universitet og Blaise Pascal University.

Finans Clermont-Ferrand - Tag din MSc i Clermont-Ferrand. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
ESC Clermont Business School
Clermont-Ferrand, Frankrig

I et meget ustabilt miljø skal finansielle ledere og investeringsfagfolk være i stand til at udtænke og anvende de rigtige politikker i forhold til investeringer, finansiering ... +

I et meget ustabilt miljø skal finansielle ledere og investeringsfagfolk være i stand til at udtænke og anvende de rigtige politikker i forhold til investeringer, finansiering og formuesplanlægning. Da studerende skal være forberedt på et nyt økonomisk miljø, er det første mål med denne kandidatuddannelse at give dem ekspertviden om virksomhedsøkonomi, investeringsanalyse, værdiansættelse og porteføljestyring og at understrege de højeste etiske standarder og anvendelser til økonomisk modellering. -
MSc
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Sep 2021
15 Jul 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her