close

Filtre

Se resultater

Finans Grenoble - Finans-uddannelser i Grenoble Finans, Grenoble

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.  Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnska… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfelt ligesom pensionering planlægning eller erhvervsinvesteringerne, eller måske holde deres uddannelse generelt med en oversigt over alle områder inden for finansiering.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Ved foden af ​​de franske alper resten Grenoble City. Det er hovedstaden i departementet Isere. Grenoble har over 140.000 indbyggere. The University of Grenoble har flere campus og gymnasier spredt rundt i byen.

Finans Grenoble - Tag din MSc i Grenoble. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
格勒诺贝尔管理学院
Grenoble, Frankrig +2 Mere

MSc i økonomiprogrammet har til opgave at give kandidater avanceret viden om finansiering og forberede dem gennem en forståelse af de strategiske virkninger af økonomiske besl ... +

MSc i økonomiprogrammet har til opgave at give kandidater avanceret viden om finansiering og forberede dem gennem en forståelse af de strategiske virkninger af økonomiske beslutninger til karrierer inden for bank, finansielle tjenester eller virksomhedsfinansiering med internationale virksomheder på en ledelsesmæssig niveau. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her