close

Filtre

Se resultater

Finans Athen - Finans-uddannelser i Athen Finans, Athen

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber. Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt forbundet med aktiver og gæ… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt forbundet med aktiver og gæld i form af investeringer bank, finans indeholder også andre specialer som regnskabs- og pensionering planlægning.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Athen er kendt for at være en af ​​de ældste byer i verden og Grækenland. Det er den største i forhold til indbyggertal og størrelse, hvilket gør det til landets hovedstad og værter talrige højere læreanstalter og universiteter.

Finans Athen - Tag din MSc i Athen. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs
format_list_bulleted Filtre
Athens University of Economics & Business
Athen, Grækenland

M.Sc. program i økonomistyring er et nyetableret postgraduate-program fra Institut for Regnskab og Finansiering af AUEB 's School of Business.

M.Sc. program i økonomistyring er et nyetableret postgraduate-program fra Institut for Regnskab og Finansiering af AUEB 's School of Business. -
MSc
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
på universitet
 
ALBA Graduate Business School
Athen, Grækenland

Programmet tager sigte på at forberede aspirerende og erfarne økonomi fagfolk udstyret med de færdigheder, viden og ekspertise, der kræves for en vellykket karriere i den kræv ... +

Programmet tager sigte på at forberede aspirerende og erfarne økonomi fagfolk udstyret med de færdigheder, viden og ekspertise, der kræves for en vellykket karriere i den krævende og yderst givende økonomi. -
MSc
Deltid
14 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder