close

Filtre

Se resultater

Finans Breda - Finans-uddannelser i Breda Finans, Breda

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. Studerende for finansiering lærer om alle aspekter af penge forvaltning. Feltet omfatter erhvervsinvesteringer og bank, personlig penge forvaltning og regnsk… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Studerende for finansiering lærer om alle aspekter af penge forvaltning. Feltet omfatter erhvervsinvesteringer og bank, personlig penge forvaltning og regnskabsføring. Studerende kan beholde deres uddannelse generelt, eller kan vælge at specialisere sig tidligt i områder som personlig økonomisk planlægning eller virksomhedsregnskaber.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Den smukke by Breda er kendt som en perfekt ferie stedet. Men ikke mange mennesker er klar over, at dette sted har nogle gode uddannelsesinstitutioner såsom NHTV Breda University of Applied Sciences. Disse universiteter er kendt for uddannelse af høj kvalitet og har en god forretning undersøgelser afdelingen.

Finans Breda - Tag din MSc i Breda. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Netherlands Business Academy
Breda, Holland

Master of Science in Finance & Control (MFC) er et specielt program for ledere med en økonomisk-økonomisk uddannelse, der fungerer i en politisk bestemmende position. Måle ... +

Master of Science in Finance & Control (MFC) er et specielt program for ledere med en økonomisk-økonomisk uddannelse, der fungerer i en politisk bestemmende position. Målet med denne træning er dobbelt. -
MSc
Hollandsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her