close

Filtre

Se resultater

Finans Tuen Mun - Finans-uddannelser i Tuen Mun Finans, Tuen Mun

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt forbundet med aktiver og gæld i form af investeringer bank, finans indeholder også andre specialer som regnskabs- og pensionering planlægning.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Finans Tuen Mun - Tag din MSc i Tuen Mun. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Master of Science i Finance tilbydes og forvaltes af Department of Finance and Insurance (F

Master of Science i Finance tilbydes og forvaltes af Department of Finance and Insurance (F -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her