$close

Filtre

Se resultater

Deltid Finans Leeds - Finans -uddannelser i Leeds Finans , Leeds

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber. Inden for finansiering er centreret på penge forvaltning på alle niveauer. Finance studerende læser ofte en bred vifte af emner fra investment banking til personlig… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Inden for finansiering er centreret på penge forvaltning på alle niveauer. Finance studerende læser ofte en bred vifte af emner fra investment banking til personlig økonomisk planlægning. De kan fokusere på en delfelt ligesom regnskab eller erhvervsfinansiering det samme, eller vente på at specialisere sig med en kandidatgrad.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

Deltid Finans Leeds - Tag din Finans i Leeds. Få alle Finans program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Storbritannien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Leeds Beckett University
Leeds, Det Forenede Kongerige

Byg videre på din eksisterende viden om økonomi og økonomi med en grundig undersøgelse af international bank og investering. Du vil lære om bankbestemmelser over hele kloden o ... +

Byg videre på din eksisterende viden om økonomi og økonomi med en grundig undersøgelse af international bank og investering. Du vil lære om bankbestemmelser over hele kloden og hvordan økonomiske faktorer kan påvirke investeringsvækst og finansiel stabilitet. Du vil udforske teorier, der er relevante for at forstå nuværende branchepraksis i Storbritannien og længere væk. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
19 Sep 2022
på universitet