close

Filtre

Se resultater

Forberedende professionsstudier-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Studerende, der har opnået en bachelorgrad, er berettiget til at forfølge en kandidatuddannelse til videre karriere og personlig udvikling. Typisk et toårigt program i et videnskabsbaseret felt, en MSc er normalt en blanding af forskning, en praktikum, kurser og et professionelt forskningsprojekt eller speciale. Hvad er en kandidatuddannelse i før-professionelle studier? I dette program arbe… Læs mere

Studerende, der har opnået en bachelorgrad, er berettiget til at forfølge en kandidatuddannelse til videre karriere og personlig udvikling. Typisk et toårigt program i et videnskabsbaseret felt, en MSc er normalt en blanding af forskning, en praktikum, kurser og et professionelt forskningsprojekt eller speciale.

Hvad er en kandidatuddannelse i før-professionelle studier? I dette program arbejder studerende typisk sammen med fakultetsrådgivere for at udvikle en studieplan, der fremmer faglig udvikling. Undersøgelser kan koncentreres om en bred vifte af emner, herunder projektledelse, anvendt statistik, service lederskab og faciliteter ledelse. Kursusarbejde, studie, forskning og et forskningsprojekt eller speciale er typisk nødvendige for at gennemføre dette program.

Succesfulde forskere i dette program udvikler ofte et avanceret sæt af forskningsevner, der kan være gavnlige for karriereudvikling, samt hjælpsomme i alle aspekter af livet. Andre færdigheder kan afhænge af det valgte studieområde, men kan omfatte højere matematikkompetence og specifikke ledelsesteknikker, der kan anvendes i mange situationer.

Udgifterne til at gennemføre en kandidatuddannelse i før-faglige studier kan variere fra universitet til universitet. Nogle skoler kan tilbyde bedre økonomisk bistand, mens andre kan have lavere priser. Studerende skal kontakte registratorens kontor for yderligere information.

En kandidat til en kandidatuddannelse i før-professionelle studier program er ofte forberedt på en karriere inden for ledelse inden for en række forretningsmæssige og faglige områder. Han eller hun kan også arbejde for offentlige myndigheder og faglige organisationer. Forskningsstillinger giver også mulighed for karriereudvikling. Dette program kan også føre til arbejde i den akademiske verden. Mulige karriere inden for dette område er arkitekt, ingeniør, apotek, journalist, advokat og lærer.

Studerende, der ønsker at studere på dette område, kan finde uddannelser på traditionelle universiteter eller gennem online-programmer. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, USA

En kandidatgrad, der giver dig fleksibilitet og uafhængighed til at udarbejde et individuelt kandidatprogram, der er unikt for dine interesser og karrieremuligheder.

En kandidatgrad, der giver dig fleksibilitet og uafhængighed til at udarbejde et individuelt kandidatprogram, der er unikt for dine interesser og karrieremuligheder. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
på universitet
Online