MASTERSTUDIES

Forberedende professionsstudier Nordamerika - Forberedende professionsstudier-programmer Forberedende professionsstudier Nordamerika

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Forberedende professionsstudier Nordamerika - Tag din Forberedende professionsstudier Nordamerika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Forberedende professionsstudier, Nordamerika Filter

Master of Science i Professional Studies

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

En kandidatgrad, der giver dig fleksibilitet og uafhængighed til at udarbejde et individuelt kandidatprogram, der er unikt for dine interesser og karrieremuligheder.

Læs mere