MASTERSTUDIES

Forberedende professionsstudier i USA - Forberedende professionsstudier-uddannelser i USA Forberedende professionsstudier

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Forberedende professionsstudier i USA - Tag din MSc i USA. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Forberedende professionsstudier, USA Filter

Master of Science i Professional Studies

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
24 Aug 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

En kandidatgrad, der giver dig fleksibilitet og uafhængighed til at udarbejde et individuelt kandidatprogram, der er unikt for dine interesser og karrieremuligheder.

Læs mere